Over ons

In 1987 startte Judith als zelfstandig ondernemer met een assurantiekantoor. Al gauw bleek dat een aantal van de cliënten hulp nodig hadden bij het op tijd betalen van rekeningen. Budgetbeheer was geboren. Vanaf 2003 werd deze activiteit uitgebreid naar professioneel bewindvoerderschap, mentorschap en Curatele. Het assurantiekantoor werd overgedragen aan een collega.

Bes Beschermbewind is een bewindvoerderskantoor waar het belang van alle beschermelingen voorop staat. Persoonlijk contact is belangrijk. Overleg is altijd mogelijk; meegaan in alle wensen helaas niet. Bes Beschermbewind is aangesloten bij de branchevereniging NBPB. BES Beschermbewind voldoet aan de kwaliteitseisen van zowel de Rechtbank als de branchevereniging.

Hoezo BES?

BES is een Egyptische schutsgodheid, populair onder het gewone volk. Hij was een god die verbonden was met vreugde en wijn, maar ook met geboorte en met het afschrikken van demonen en andere vijanden.

Algemeen wordt naar BES gerefereerd als een “Beschermengel”. Van hem zijn talloze kleine amuletten en beeldjes gevonden, Toverspreuken op papyrusblaadjes dienden als schietgebedjes.